5de leerjaar

Welkom in het 5de leerjaar

Je kan me het best beschrijven als een jeugdige en enthousiaste leerkracht. Ik houd van dansen, creatief bezig zijn en nieuwe dingen ontdekken. Naast het energierijke ben ik ook dol op gezelligheid, rust en orde. Dat zijn zaken ik erg belangrijk vind en die dan ook in de klas sterk aanwezig zijn en ik aan de kinderen wil overbrengen.

In onze klas worden er veel nieuwe dingen geleerd en ingeoefend: al spelenderwijs en ontdekkend, maar ook via grotere taken, toetsen en eindtoetsen. Ik behoud naast het hele klasgebeuren ook graag contact met leerlingen via Smartschool, een platform waar het 5e leerjaar erg veel gebruik van maakt om zaken als websites, PowerPoints, studiewijzers enz. te delen.
Ik stoom de kinderen stap voor stap klaar met oog op het secundair onderwijs. Want ja hoor, dat begint al in het 5e !
En voor die grote stappen en veranderingen die de kinderen doormaken kunnen ze steeds rekenen op mij. De juf, de school en ouder(s) willen dan ook maar één ding: het beste voor het kind. En dat doen we SAMEN :-) !

5de leerjaar

Juf Lynn

In het 5e leerjaar maken wij enkele leuke en bijzondere uitstappen: alleen met onze klas, in kleinere groepjes, samen met L5A, met het 6e leerjaar, … alles kan.

Volgende leuke uitstappen/activiteiten staan op de planning voor het schooljaar 2021-2022:
 Culturele film (GC De Kroon)
 Speurneuzen in het Brussels Parlement
 Kerstontbijt
 De Geest van Brussel (project L5 en L6)
 Schoolreis op het einde van het schooljaar (bestemming: top secret)
 …
Kijk jij er ook zo hard naar uit als ik? :-)

Onze klas!

5de leerjaar